Pjevačica Snežana Berić, mnogo poznatija kao Ekstra Nena, imala je solidnu karijeru na srpskoj estradi, posebno tokom 90-ih godina prošlog vijeka.

U međuvremenu se povukla sa scene, a danas je profesorka na univerzitetu Megatrend, gdje radi kao asistent. Ona je prije nekoliko godina krunisala svoju akademsku karijeru doktoratom.

Kako piše na sajtu na Fakulteta za kulturu i medije univerziteta Megatrend, Berićeva je “autor više naučnih radova, prezentovanih i objavljenih na naučnim skupovima u zemlji i inostranstvu, iz oblasti marketing menadžmenta u kulturi i umjetnosti”.

Rođena je u Beogradu 1960. godine, snimila je 11 albuma, a nastupala je na pjesmi Evrovizije 1992. godine u Švedskoj.

Možda vas zanima:

I ONA SE PODVRGNULA ESTETSKIM ZAHVATIMA: Evo kako je Ana Nikolić izgledala prije plastičnih operacija, a najveća transformacija tek slijedi

Pjevačica Ana Nikolić na estradi se pojavila prvi put 2002. godine.

Bila je mlada, lijepa, zgodna i prirodna.

No, ni ona nije odoljela silikonskom trendu, pa nije nije izdržala, a da ne pribjegne standardnoj estradnoj proceduri – povećanju grudi i usana.

Sa grudima, doduše, za razliku od mnogih kolegica, nije pretjerala, te je skladna “trojka” odlično legla na njeno tada zmijsko tijelo, a usne su pak takve da su mnogi komentirali da Ana više ne liči na sebe…

Ipak, njenu najveću transformaciju fanovi tek očekuju, ali za nju neće biti zaslužan hirurg, već dijete i treninzi, s obzirom na to da Ana ubrzano skida višak kilograma koji je nabacila u trudnoći.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here