‘Viza za budućnost’ bosanskohercegovačka serija produkcijske kuće Mebius film.

Emitovanje je započelo u oktobru 2002. godine na FTV-u. Serija je tokom emitovanja zabilježila veliku gledanost.

Svima poznata serija u kojoj ste sigurno uživali, a i danas rado pogledamo po koju epizodu. U njoj je prikazana porodica bošnjaka koja živi u stanu srpske porodice Golijanin, koja je izbjegla tokom rata u Norvešku jer je njihov stan uništen u ratu.

Drama nastaje kada se srpska porodica zbog nostalgije vrati u Sarajevo i odluči živjeti u svom stanu.

Porodica Husika, koje predvodi Alma i njen suprug uvijek potlačeni Suad i njegova punica Mubera i troje djece, ne žene napustiti stan dok ne dobiju novi također ne namjeravaju pustiti Golijanine u stan.

U drugoj sezoni počinje zajednički život Husika i Golijana. Dogovorili su se oko podjele stana, međutim ne mogu se dogovoriti kome ide spavaća soba.

Od tada glumačka scena je stala bez velikog Ljubiše Samardžića (Milana), a u nastavku pogledajte kako ostali likovi izgledaju danas:

Možda vas zanima:

PRAVO IME NIKAD NIJE KORISTILA U JAVNOSTI: Da li znate kako se zaista zvala slavna Silvana Armenulić?

Čuvena pjevačica poznato po narodnim pjesmama i sevdalinkama, Silvana Armenulić u javnosti nikada nije koristila svoje pravo ime.

Iako ne postoji neko ko za nju nije čuo, ili ne zna neku njenu pjesmu, retki su oni koji znaju kako se ona zapravo zove. Ona je rođena kao Zilha Bajraktarević, ali je na početku karijere počela da se predstavlja kao Silvana.

Bila je zvijezda bivše Jugoslavije, ali nažalost tragično je izgubila život u saobraćajnoj nesreći 1976. godine. Iako je poginula prije četiri decenije njene pjesme i dalje žive, a ona se smatra za jednu od najboljih pjevačica.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here