Kviz ‘Muzička slagalica’ počeo je da se emituje 22. novembra daleke 1993. godine, a danas ima veliku popularnost, uz kraći naziv ‘Slagalica’

Mada će većina vas pomisliti da je “razmaženi” Ivan Bauer prvi honorar zaradio na manekenskoj pisti, pogriješiće! Prvi honorar Ivan je zaradio radeći kao kurir u tadašnjoj Službi društvenog knjigovodstva (SDK) sa svojih 15 godina. Možete misliti kako su ga, onako malenog, gledali u firmama kada je dolazio i predstavljao se kao kurir SDK.
U početku voditelj ‘Slagalice’ je bio Ivan Bauer. Tada su mnoge žene ovaj kviz gledale više zbog njega a mnogo manje zbog enigmatike i zabave.
U ovom kvizu promijenilo se čak oko 20 voditelja, a sada tu ulogu imaju isključivo dame. Bauera, koji ima diplomu Elektrotehničkog fakulteta, a koji se takođe bavio i manekenstvom, danas možete vidjeti na malim ekranima ali samo ukoliko budete pratili prijenose iz srbijanske skupštine jer je Ivan poslanik Socijaldemokratske partije Srbije. Govori engleski i italijanski jezik, a služi se i španskim. Trenutno je zaposlen i kao docent na postdiplomskim studijama na Univerzitetu Singidunum.
‘Slagalica’ mu ipak nije bila jedino kviz iskustvo. Dosta godina kasnije, gledali smo ga i kao voditelja kviza ‘Sam protiv svih’. Ivana mnoge pripadnice ljepšeg pola smatraju atraktivnim i danas.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here