Humoristična serija “Prijatelji” emitovala se od 1994. do 2004. godine, a nedavno su je posjetitelji portala Ranker proglasili najboljom humorističnom serijom svih vremena.

Tako se javnost obradovala kada je Netflix na svom službenom Instagramu objavio fotke iz srednje škole zvijezda Prijatelja.

The one where they all go back to high school

A post shared by Netflix US (@netflix) on

Mnogi su primijetili kako glumci na slikama izgledaju poput svakog prosječnog tinejdžera, te da se od tada nisu mnogo promijenili.

Najveću pažnju privukla je frizura Davida Schwimmera koji je u Prijateljima glumio Rossa.

Iako je od posljednje epizode “Prijatelja” prošlo nekoliko godina, gledaoci i dalje pronalaze razne greške u seriji.

Najnovije otkriće vezano je za pojavljivanje Fibi na dva mjesta odjednom.

Naime, u prvoj epizodi može se vidjeti kako ona u Rachelinom prisustvu konstatuje kako je “upravo iščupala četiri trepavice”, dok istovremeno ispija kafu pored Monikinog partnera Pola.

Pogledajte i sami:

Možda vas zanima:

TRUMP IMA LJUBAVNICU U BIJELOJ KUĆI? SVI BRUJE O NJOJ: Tko je misteriozna ljepotica koja uživa ogroman autoritet i ima najbolju plaću u Bijeloj kući?

Američki mediji posljednjih dana bruje o novoj utjecajnoj figuri u timu predsjednika Donalda Trumpa. Ona je najmlađa i najbolje plaćena djelatnica u Washingtonu.

Njezino mišljenje se uvažava. Ona se zove Hope Hicks, diplomirala je na South methodist university, i treća je po redu direktorica odjela za odnose s javnošću u Bijeloj kući.

Tamošnji novinari tvrde da joj Trump neizmjerno vjeruje, njezino mišljenje se uvažava i zadnjih mjeseci postala je bitan čimbenik u kreiranju Trumpove politike.

Bila je jedna od prvih koja se pridružila njegovoj kampanji, a prije toga radila je kao model pa se iz rodnog Connecticuta preselila u New York. Tamo je pronašla posao u PR agenciji što ju je igrom slučaja povezalo s Ivankom Trump.

Strelovito napredovala
To je, valjda, bilo dovoljno da Ivankin otac Donald prepozna njezin potencijal i pozove je u svoj stožer baš u trenutku kada javno objavio plan o svojoj kandidaturi.

Trud koji je uložila u Trumpovu kampanju urodio je plodom. Neposredno nakon njegove pobjede na izborima imenovao ju je ravnateljicom strateških komunikacija u Bijeloj kući, da bi nakon toga strelovito napredovala i došla do trenutne pozicije.

Tamo Hicks uživa povjerenje suradnika i kolega, ali zanimljiva je njezina namjera da ostane van središta pozornosti. Do sada nije sudjelovala u nikakvim mainstream polemikama niti se nepotrebno izlagala javnosti. To je čini posebnom u kontekstu ostalih kolega koji su specijalizirani za isto područje rada u Trumpovom timu, piše The Telegraph.

Navodno je tijekom svoje “političke” karijere samo tri puta objavila status na Twitteru.

A jedan od njih glasio je: “Predsjednik Trump ima magnetsku osobnost i zrači pozitivnom energijom koja je zarazna za one koji se oko njega nalaze. Briljantan je i s velikim smislom za humor i nevjerojatnom sposobnošću postiže da se svaka osoba osjeća posebno”.

Bio je to zapravo njezin odgovor na članak objavljen u jeku kampanje u Washington Postu u kojem je pisalo kako Trump ima namjeru smanjiti broj suradnika u stožeru.

Sudeći prema izvorima iz Washingtona, Hope, inače svakog dana po nekoliko puta obavlja iscrpne razgovore s predsjednikom o medijskoj strategiji.

Imala je već političke ambicije
Valja napomenuti da je ona bila jedina žena koja je sudjelovala u kreiranju kampanje novog američkog predsjednika.

Zanimljivo je, međutim, da se u javnosti pojavljivala ranije, dok je bila aktivna u fashion krugovima.

Tada je jednom lokalnom časopisu rekla: “Ako me modeliranje i gluma ne odvedu nigdje, rado bih se vidjela u politici. Zašto ne?”

Izgleda da joj je uspjelo.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here