‘Stanislav je peder’ izjavila je u filmu za svog dečka ne sluteći da će scena ući u srž kinematografije.

Branka Katić kada je izgovorila da je njen tadašnji dečko gej, proslavila je Zorana Jovanovića.

Stanislav iliti Zoran Jovanović još se u tom periodu profesionalno bavio bodi-bildingom prije toga glumio je u nekoliko srpskih filmova, do dans je upamćen po ovoj ulozi. U svijet filma ušao je slučajno. Obzirom da je u to vrijeme bilo malo ljud koji su se bavili bodi bildingom Zoran je zbog snage i izgleda svima zapadao u oko tako je jedno vrijeme bio član obezbjeđenja u ‘Bezistan’ koja je bila popularna u to vrijeme.

– To je tako krenulo. Hajmo jednu ulogicu, drugu. Mnogo uloga je bilo. Od Nemaca nacista u prvim redovima… Ali tada niko nije obraćao pažnju na to. Bilo je i dosta reklama – priseća se Jovanović.

– Mnogi ne povezuju moje likove na filmu. Ja sam glumio i u filmu “Moljac”. Moj prvi kadar je bio kada sam kao sportista protrčao u “Živeti kao sav normalan svet”. U to vreme je, verovali ili ne, bilo toliko ponuda da sam ja birao ono što mi se sviđa, a neke sam i odbijao – rekao je Zoran Jovanović pre godinu dana.

Danas nema kontakt ni sa jednom glumicom ali tokom prikazivanja istog bio je omiljen među ženama, jer su sve željele da budu u njegovom društvu njemu je to i te kako imponovalo.

Danas je Zoran predsjednik anti-doping komisije u Savezu Srbije za bodi bilding, aerobik i bodi fitnes, a pri Centru za sportsku ushranu i rehabilitaciju radi sa brojnim sportisitima.

– Radim sumplementaciju vrhunskim sportistima. Ja nisam lekar, ali radim s ekipom lekara, koji su prihvatili mene i tražili da radim s njima, kako bi preneo praktično znanje. Ne postoji sportista s kojim nisam radio – dodao je Jovanović tom prilikom.

U Barajevu drži klub koji je, kako kaže, u rangu u kojem su Crvena zvezda i Partizan u fudbalu.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here