Najsimpatičnija i najsmirenija od čuvene četvorke iz serije ‘Seks i grad’, glumica Kristin Dejvis danas izgleda drugačije.

Pamtimo je po mladolikom licu, ali sada su godine ostavila trag na njoj.

Prije nekoliko godina Kristin je usvojila djevojčicu i ostvarila svoju želju, ali problemi sa alkoholom uradili su svoje.

Kristin je svojevremeno priznala i da je briga o kćerki loše uticala na njen ljubavni život, a javnost je zaintrigirala vješću da se šuška o trećem nastavku filma „Seks i grad“.

Pogledajte kako sada izgleda:

Još zanimljivosti:

ZAVODNIK BEZ PREMCA: Pogledajte kako danas izgleda Zvjerka iz “Sex i grada” (FOTO)

Mr Big, odnosno gospodin Zvjerka, bio je prototip idealnog muškarca ne samo za ljubitelje čuvene serije, već i za sve žene širom svijeta.

Ukusi su različiti, ali slobodno možemo reći da Zvjerka nikada nije bio predstavnik “tipično” lijepih muškaraca manekenskog izgleda, kao što je to recimo Smith Jarrod sa kojim se zabavljala Samantha. Međutim, i pored toga, Mr. Big je svojim neodoljivim šarmom i ulogom u Carrienom životu stekao status najvećeg zavodnika u seriji, a sa ljubavnom pričom njega i Sarah Jessica Parker poistovjećivale su se djevojke i žene na cijeloj planeti

Chris Noth 13. novembra slavi 61. rođendan, a godine su učinile svoje. Sijeda kosa i brada na prvi pogled ga čine neprepoznatljivim. Ali, vjerujemo da će žene biti složne u ocjeni da ni u sedmoj deceniji nije izgubio svoj prepoznatljivi šmekerski stav. Makar na “kredit” stare slave.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here