Početkom dvijehiljaditih i najezdom splavova i klubova u Beogradu, nijedna veća zabava nije se mogla zamisliti bez njenog pjevačkog angažmana

Danijela Vranić je vremenom zasluženo dobila epitet ‘Kraljice splavova’.

Pjevačica je intrigirala javnost izjavama da je na poklon od tadašnjeg političara za rođendan dobila konja, do toga da je omiljena pjevačica Novaka Đokovića. Njen duet sa Acom Lukasom ‘Niko Kao Ti’ iz 2008.godine je samo dodatno podgrijao priče da su njih dvoje u vezi, nakon što je prije toga Vranićeva izjavila da je drugarica Milorada Ulemeka Legije.

Pjevačica se pojavila i na čuvenom modnom kanalu Fashion TV i uspjela da provede 24 sata na triježnjenju kada je uhapšena 2011. zbog vožnje u alkoholisanom stanju. I kada se činilo da je buran način života iza nje, uradivši do sada najskuplji spot kod nas za pjesmu ‘Harfa’, pjevačica je nestala kao bez traga i ono što se moglo pročitati je da je dugo vodila borbu sa viškom kilograma, ali da je estrada ne zanima kao ranije, jer je vrijeme da zasnuje porodicu i da se ostvari i kao majka. Danijela, međutim, i dalje nastupa ali, kao da iz nekog razloga ne želi da se više piše o njoj. Ima 42 godine a danas ovako izgleda.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here