Glumica Eva Ras, napravila je pravu revoluciju kada se, možda prva u jugoslovenskom filmu, skinula za potrebe ostvarenja “Ljubavni slučaj ptt službenice” Dušana Makavejeva iz 1967. godine.

Scena sa crnom mačkom na njenoj zadnjici spada u jednu od antologijskih u svjetskom filmu.

Eva je tada postala ikona domaće kinematografije.

-Ja sam morala da prekinem snimanje, jer su se radnici na setu smejali. Nije lako biti prvi – rekla je jednom prilikom Eva Ras u emisiji kod Ognjena Amidžića.

Eva Ras priča kako je dok je bila na festivalu u Puli, Titovi emisari su me u njegovo ime pozvali da dođem kod njega na Brione.Ja to nisam htjela, jer sam imala predstavu. Tito me je zvao zbog filma „Ljubavni slučaj”, u kojem sam igrala onu golu ribu. Dopalo mu se ali se malo prevario kada je riječ o meni.

Možda vas zanima:

VODITELJ BRUTALNO UVRIJEDIO GLUMICU: Eva Ras zbog OVOG pitanja napustila emisiju! (VIDEO)

Bio bi to običan intervju, da voditelj Siniša Medić svojoj gošći, glumici Evi Ras, nije uputio, po njneom mišljenju, neprimeren komentar nakon kojeg je ona napustila studio.

Sporna je bila sljedeća njegova izjava:

“Gledao sam vaš film “Saga o tri nevina muškarca”, vi tu igrate jednu pohotnu baku koja, naravno, želi taj seks, ali meni to ne izgleda samo kao da je gluma, već kao da biste vi voljeli stvarno to da se desi i u privatnom životu”.

Poslije ove “opaske” Eva mu je uzvratila.

“Vi ste bezobrazni ako ne znate da ste pozvali glumicu i ne razlikujete šta je gluma, a šta sam ja. Završite sami svoju emisiju. Završila sam”.

Ustala je Eva i otišla.

Nije da je ne podržavamo. Dobila je prilično slobodan komentar i neprimjeren.

Međutim, kada je ova emisija u pitanju, često se dešavaju slični ispadi, pa su se sumnje da je sve možda samo marketinški trik donekle opravdane.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here