Vlasnik ‘Pink’ televizije Željko Mitrović godinama je u braku sa Milicom Mitrović, sa kojom ima kćerke Andreu i Kristinu

Prije Milice Mitrović je bio oženjen pjevačicom Sonjom Mitrović Hani sa kojom ima sina Aleksandra i kćerku Sandru. Hani je bila zvijezda devedesetih godina. Skoro pa da ne postoji osoba koja nije čula pjesme “Otkini, baby”, “Džip”, “Kocka od šećera”. Poslije razvoda njih dvoje su ostali u odličnim odnosima. Sonja je dobra i s njegovom sadašnjom ženom Milicom. Brak i razvod sa Željkom protekao je bez velike pompe i ružnih riječi, a godinama su važili za primjer civilizovanog rastanka, budući da im je najbitnije bilo da ne ispaštaju njihovi nasljednici.

– Dok sam pjevala, nikada nisam odlazila na turneje koje su trajale po mjesec dana i trudila sam se da u svakom trenutku budem posvećena djeci i da od kuće ne odsustvujem duže od tri dana. Istina, u odgajanju svojih mališana imala sam nesebičnu pomoć Željkove i moje porodice, koje su bile i uvijek su tu kada je potrebno. Podrška porodice jeste nešto najosnovnije i oduvijek sam mrzela izraz samohrana majka.

Hani je u međuvremenu napustila pevačku karijeru, ali je ostala u muzičkim vodama i radi kao producent, kompozitor, tekstopisac i aranžer.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here