Jedan od vaših omiljenijih likova iz Žikine dinastije’ sigurno je mali Miša, koji se prvi put u ovom popularnom serijalu pojavio u dijeli “Kakav deda, takav unuk” a igrao ga je Mihailo Jevtić.

Kako se ne bi zbunili jer je većini gledalaca Nikola Kojo sinonim za Mišu, ali prije nego su ovaj lik igrali Jevtić ali i Boris milivojević.

Mihailo Jevtić danas ima 41 godinu, a osim glume, bavi se muzikom i izradom internet sajtova. Osim po ulozi Miše, Mihajlo se pojavljivao i u serijama “Sivi dom” i “Vuk Karadžić” a glumio je i par predstava u beogradskim pozorištima.

Danas, on izgleda ovako!

Još zanimljivosti:

PAMTIMO JE KAO BOBINU MARIJU Rialda Kadrić: Evo zašto se nikada nisam vratila u Beograd!

Pamtimo je kao Mariju iz “Žikine dinastije”, a u emesiji “Balakanskom ulicom” Rialda Kadrić je otkrila ašto se nikada nije vratila iz Londona u Beograd.

“Bila sam u Londonu na usavršavanju jezika. Tog 16. januara 1991. godine, kada je počeo rat u Zalivu, moja majka je iznenada preminula na ulici u Beogradu. Sedela sam u stanu u Londonu, gledala vesti, slušala o početku rata, kada me je zatekla ta vest. Aerodrom je bio zatvoren i nisam imala načina da se vratim kući. Jako sam bila vezana za svoju majku, a pošto nje više nije bilo, a rat i u bivšoj Jugoslaviji širio se celom zemljom, rešila sam da se vratim u London i tamo počnem neki novi život.” – rekla je Rialda koja ni nakon svih ovih godina nije preboljela majčinu smrt.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here