Beba Lončar i Josip Radeljak su živjeli kao na filmu, a onda su poslije 23. godine zajedničkog života odlučili da stave tačku na brak.

Razlog je bio Josipova prevara. Iz braka s njim Beba ima sina Lea.

Iako je kraj sebe imao jednu od najpoželjnijih žena bivše Jugoslavije, Josip je lijepu Bebu prevario s mlađom kolegicom Enom Begović.

“To se zove zamor materijala. Sjećam se da smo živjeli fantastično i poslije smo počeli ići na živce jedno drugom. Dok je odnos muškarca i žene stalno zavođenje, ništa nije problem. Seks je najvažniji dio te igre. Ali ljubav, nažalost, nije vječna, ma koliko mi žene to romantično željele. I tu su muškarci pametniji. Oni se lakše upuštaju u nove veze, više riskiraju. To je zato što živimo u muškom svijetu. Njima se preljuba oprašta, a kojoj bi ženi bilo oprošteno da ostavi muža sa sve djecom i nađe 20 godina mlađeg frajera? Pa stavili bi je na stub srama. Samo, tko smo mi da sudimo ljubavi”, rekla je ranije Beba.

Raspad braka ne bi bio toliko traumatičan i bolan da njen suprug nije insistirao na tome da on ima starateljstvo nad sinom.

Beba se opirala, Josip nije popuštao, pa je u toj priči ona izvukla deblji kraj. Kako su oboje bili poznati i javni ljudi, Josip se poslužio malim trikom. Navodno je Bebu proglasio alkoholičarkom i smjestio je u kliniku za borbu protiv alkoholizma u kojoj je glumica provela dvije godine. Kad je izašla s “liječenja”, Radeljak je kako pričaju njihovi tadašnji prijatelji, predložio miran život u Beogradu daleko od sina Lea, zahtijevajući da zaboravi na dječaka, prenosi Jutarnji.hr.

No, ipak to mu nije pošlo za rukom. Leo i Beba, su se godinama tajno sastajali u Londonu u kojem je Leo studirao. Majka je bila uz njega kad je maturirao, ali i kad je proživio najgori period svog života: kad je nehotično skrivio smrt svoje pomajke Ene Begović. I tih dana Beba je Leu, koji nije u Hrvatskoj, pružila mir i utjehu. Iako je svih ovih godina, zbog svog sina, bila dio života bivšeg supruga, gledajući svaki njegov potez očima ostavljene i ranjene žene, Beba je očito odlučila da detalje svog života i braka s Josipom zauvijek zadrži za sebe.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here