Snežana Đurišić je uvijek vedra i nasmejana, ali njen osmijeh krije tešku sudbinu!

Naime, još početkom ovog vijeka, tačnije 2001. godine njen sin Marko Gvozdenović vozeći u pijanom stanju uzrokovao je saobraćajnu nesreću u kojoj je život izgubila njegova tadašnja djevojka Jelena. Zbog ovog krivičnog djela Marko je bio na robiji četiri i po godine.

Snežana je u jednom intervjuu priznala da se jedva izborila sa ovom situacijom.

“Život me nije uvijek mazio, imala sam strašne lomove. Poznato je da je moj sin krivac za tešku saobraćajnu nesreću, da je 16 puta operisan, a kako sam ja sve to preživjela samo moja duša zna. Majka sam, pa o tome više ne mogu niti želim da pričam. Sad je sve dobro, Marko i njegova supruga podarili su mi unuka Miloša, a kćerka Maja, koja je udata i živi u Njujorku, ima sina Luku i kćerku Teodoru. Imam kome da se radujem. Za sve životne nedaće spas nalazim u Bogu i usrdnoj molitvi”, ispričala je Snežana.

Da zlo bude veće, njen sin Marko posljednjih godina našao se u novim nevoljama. Drugo osnovno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je predistražni postupak protiv njega 2015. godine, zbog sumnje da je počinio krivično djelo nasilja u porodici i pretukao suprugu Đ. G. nanijevši joj teške tjelesne povrede, pisalo se u domaćim medijima.

Domaća javnost prošle godine bila je iznenađena novim incidentom Snežaninog sina. On je ponovo izazvao saobraćajni udes, u kojem je jedna osoba lakše povrijeđena, i pobjegao sa lica mjesta. Protiv Gvozdenovića podneta je krivična prijava, a sudski postupak je u toku.

Poznata pjevačica narodne muzike Snežana Đurišić ni četiri godine nakon smrti supruga Slobodana Gvozdenovića ne može da se pomiri da njega više nema. Ali jedno je uspjela – da se izbori sa depresijom u koju je upala nakon njegove smrti.

“Pisac čiji sam cijeli opus pročitala je Benedikt, a kad sam bila u teškoj psihičkog situaciju zbog gubitka supruga, knjiga “Put kojim se rijeđe ide” mi je pomogla da se izvučem. Bilo je to teško vrijeme za mene. Nisam znala kako ću dalje”, otkrila je Snežana nedavno.

(Kurir)

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here