U svjetskoj se javnosti proslavila kao televizijska i filmska glumica, ali i spisateljica samopomoći o ljubavi, samopouzdanju i vezama

Lijepa Britanka Jane Seymour posljednjih godina plijeni pažnju kao dobrotvorka i dizajnerka modnih dodataka pod vlastitim robnim brendom Open Heart Collection te motom: “Otvori svoje srce i ljubav će naći put do njega.”

Promovišući svoju novu liniju proizvoda na jednoj lokalnoj američkoj televiziji Jane Seymour je pokazala i da su godine za nju samo broj. Iako će uskoro proslaviti svoj 67. rođendan, mnogi su komentarisali kako izgleda kao i prije 20 godina kada je snimala seriju “Dr. Quinn, žena vrač”.

Slavu je stekla 1973. godine ulogom Solitaire, Bondove djevojke u filmu “Live and Let Die”. Osim toga je imala zapažene nastupe u filmu “Somewhere in Time” te mini-serijama “Istočno od raja”, “Rat i sjećanja” i “Francuska revolucija”. Tokom karijere je osvojila Emmyja i dva Zlatna globusa, a na holivudskom šetalištu slavnih je dobila i svoju zvijezdu.

Ukupno se udavala četiri puta a njen posljednji brak je bio sa James Keachom američkim glumcem, producentom i režiserom. Razvela se po četvrti put 2015. godine. Iz svoja četiri braka ima isto toliko djece.

Prošle godine je snimila film “Rat sa djedom” čija je premijera najavljena za februar mjesec.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here