Oldtajmer u kojem je Ražnatovićeva snimala scene 1995. godine Arkan je poklonio biznismenu Nebojši Tubiću Žapcu, iz čije je garaže nedavno nestao

„Rols-rojs“, u kojem se vozila Svetlana Ceca Ražnatović 1995. godine u spotu za pjesmu „Idi dok si mlad“, nedavno je ukraden!

Njegova vrijednost procjenjuje se na 250.000 eura nestao je iz garaže Nebojše Tubića Žapca. Bivšem dečku pjevačice Goce Božinovske luksuzni automobil poklonio je Željko Ražnatović Arkan nakon snimanja spota. Sve do prije nekoliko dana stajao je u garaži dok se lopovi nisu umiješali.

– Auto je bio na sigurnom. Pre krađe su dolazili neki ljudi da ga probaju, navodno za svadbu. Napravili su duple ključeve i oterali mi ga. Nisam obilazio garažu i eto šta mi se dogodilo. Taj oldtajmer je star 40 godina. Za mene on vredi milione. Poklonio mi ga je moj veliki prijatelj Arkan. Pre mene ga je vozio američki glumac Čarls Bronson – kaže Žabac i dodaje:

– Poručujem lopovima da moraju da mi ga vrate. Ja sam ga godinama vozio. On je moj mezimac. Imam ga od 1995. i sad majmuni nađu da ga ukradu. Valjda će policija da ih raskrinka, ako već nisu uspeli da otkriju ko je pucao u mene, nek reše bar ovaj slučaj. Što pre – završava biznismen.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here