Ovaj instant hit ga je lansirao na estradno nebo te 2000. godine

Pjevač Srđan Milošević, poznatiji kao Srđan M, žario je i palio estradnom scenom početkom 21. vijeka, nakon čega se brzo povukao iz javnosti. Srđan je preko noći postao poznat, i to neslućeno poznat. Njegova pjesma “Tebi moja mazo” i njen zavodljivi ritam su i dan danas neizbježni u domaćim kafanama.

Iako se povukao sa estradne scene, Srđan nije odustao od muzike, već često nastupa sa svojim bendom širom regiona i Evrope. Pored toga što puni klubove, Srđana M često angažuju na privatnim proslavama, a jedan je od rijetkih pjevača koji rado pjeva na srpskim zabavama na Kosovu. Iako se nalalazi u medijskoj ilegali talentovani Crnogorac pristao je prije nekoliko godina da uradi intervju za jednu crnogorsku televiziju. U toj emisiji govorio je o svojim počecima i o periodu kada je bio jedan od najpopularnijih izvođača kako u Srbiji, tako i Crnoj Gori.

Pjevač je svojevremeno komponovao muziku i za pokojnog Rođu Raičevića a ovaj je zauzvrat za njega komponovao njegov hit “Tebi moja mazo”.

Srđan M je slovio i za jednog od velikih zavodnika na domaćoj javnoj sceni, a sudeći po nedavnim fotografijama i video snimcima, nije se mnogo promijenio.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here