Mnoge pjevačice okačila su ‘mikrofon o klin’ da bi se bavile ‘običnim’ poslovima.

Mnoge zvijezde su zamijenile istaknute pjevačke karijere za narodske poslove i u tome su prošle svoj kutak sreće.

JELENA JEVREMOVIĆ

Ćerka Mikija Jevremovića, nekadašnja pjevačica bila je poznata devedesetih odlučila je da mikrofon ‘pokači o klin’. Otvorila je kozmetički salon u kojem i sama radi.
– Nisam dala nijednu izjavu godinama jer sam odustala od pevanja. Shvatila sam da, osim za kuvanje, imam dara i za ulepšavanje noktiju. Privatno sam srećna, imam dva sina – rekla je ranije Jelena Jevremović.

LINA BOŽOVIĆ

Poznata je po hitu ‘Bumbar’krenula je stopama svoje kolegice Jevremović. Otvorila je kozmetički salon kako kažu uspješna je u tome. Ne želi se vratiti pjevanju.

Pjevačica Ksenija Mijatović bila je jedna od rijetkih koje su devedesetih pokušavale da guraju pop fazon. Bila je poznata po moćnom glasu, ali je ipak odlučila da ode u druge vode. Ksenija Mijatović danas vodi radionice kroz koje uči ljude kako da vole sebe i prevaziđu teške situacije.

– Svoj glas koristim da ljudima, osim pjesama, prenesem i riječi podrške, optimizma i vjere. Zaista možemo sve, samo ako to istinski želimo – rekla je u jednom intervjuu Ksenija Mijatović.

 

ALEKSANDRA PEROVIĆ

Zamijenila je Anu Stanić, Harala je 90 ih u grupi ‘Mobi Dik’ sa Sranom, potom je zatrudnila i nestala sa javne scene. Kako se pisalo posvetila se akademskoj karijeri na jednom privatnom fakultetu za sport.

Posted by Ksenija Mijatovic on Dienstag, 28. März 2017

LIDIJA PARULOVIĆ

Lidija je u Beogradu završila Muzičku akademiju, radila je kao profesor muzike, onda ju je 2000 godine spazio hitmejker Dragan Braja. Objavila je nekoliko hitova kao što su ‘Ne kuni majko’, ‘Nisam te birala ja’ onda je nestala preko noći. Palurović već godinama radi na Fakultetu tehničkih nauka u Čačku kao profesor engleskog jezika.

DANICA BUKILIĆ

Kroz grupu “Dak” prošlo je više devojaka, od Ksenije Pajčin, do Danice Bukilić, poznatije kao Coke. Obilježili su devedesete godine, a karakteristični su po zabavnim pjesmama od kojih je sigurno najpopularnija pjesma “Pedro”. Simpatična Coka davno se povukla iz javnosti, a danas radi u pošti i mama je dvoje djece.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here