Legendarni folk pjevač Mitar Mirić je na svojoj zvaničnoj stranici objavio fotografiju svoje supruge i male unuke.

Izgled supruge slavnog folkera je do sada bio nepoznat, a mora se priznati da je zaista lijepa.

Vjerovatno je to razlog zašto je Mitar uvijek nasmijan na fotografijama, a bogami i na snimanjima spotova ili emisija. Kao što možete da vidite, pjevačeva supruga Suzana je prava dama.

Možda vas zanima:

Pjesma “Ne može nam niko ništa” je bila pravi HIT, ali kad vidite kako je izgledao omot albuma UMRIJET ĆETE OD SMIJEHA!

Na ovim prostorima skoro da ne postoji slavlje koje može da prođe bez čuvene pjesme “Ne može nam niko ništa”.

Ovu pjesmu prvi je otpjevao folk pjevač Mitar Mirić a ona se našla na njegovoj ploči pod nazivom “Zašto mučiš pogrešnog čovjeka” iz 1989. godine.

Mitar Mirić se tada izdvojio originalnim stilom oblačenja, koji je pokazao na omotu ovog albuma, a ova fotografija sada je postala hit na društvenim mrežama.

Možda vas zanima:

SJEĆATE LI SE NJE? Snimila je veliki hit, pa nestala s estrade da bi završila fakultet, evo čime se danas bavi!

Dajana Penezić pojavila se na muzičkoj sceni 2007. godine kada je u izdanju Grand produkcije objavljen njen prvi Cd, s kojeg su ubrzo postale slušane pjesme “Levo, levo”, “Sledeći” i “Crna košulja”.

Već dvije godine kasnije postala je vlasnica najvećeg hita “Adrenalin” koji se i danas sluša. Posljednju ploču objavila je 2011 i na njoj se, pored nekoliko novih, nalazilo i desetak pjesama s prethodna dva albuma. Talentovana za pjevanje, lijepa, kulturna, bez ijednog skandala na estradi, Dajana je mogla da napravi veliku muzičku karijeru, da je tako htjela. Ona je, ipak izabrala da joj druga ljubav, liječenje ljudi, postane njen životni put. Završila je Medicinski fakultet u Beogradu i zaposlila se kao doktor u jednoj državnoj bolnici gdje i danas radi.

“Prvo pitanje kada me neko sretne, a pamti me po pjesmi “Adrenalin”, obično bude zašto sam nestala s muzičke scene, ili kada ću snimiti neku novu pjesmu. Mislila sam da će moći uspješno da balansiram između fakulteta i pjevanja, ali se ispostavilo da to nije moguće. Medicina je nešto što mnogo volim, a muzika je moje druga “ja” i zato ne mogu da se zareknem da neću snimiti još neku pjesmu, barem za moju dušu. Mnogo mi nedostaje pjevanje, s vremena na vrijeme poželim da se vratim u taj period, ali prosto nije bilo moguće jer imam mnogo obaveza. Posljednji nastup održala sam prije pet ili šest godina u Sloveniji”, priča Dajana za Kurir.

S kolegama na poslu se odlično slaže, a često joj se dešava da je njeni mlađi pacijenti prepoznaju s televiziji i obraduju se što je vide.

Povratak muzici, kako je rekla, planira i vrlo je izvjestan, ali ne odustaje ni od usavršavanja u medicini.

“Od maja mjeseca krećem na specijalizaciju iz fizijatrije, odlučila sam da se tome posvetim. Očekuje me još četiri godine učenja, toliko traje specijalizacija, ali nije mi teško jer to zaista volim”, izjavila je Dajana, piše srbijanski Kurir.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here