Javnosti je postala poznata kao pjevačica grupe “Luna”, koju je napustila poslije nekoliko godina.

Maja Marković je devedesetih godina sa Čedom Čvorkom vladala domaćom scenom, a i danas važi za jedan od najboljih vokala na našim prostorima.

Pjevačica je 2006. godine napustila grupu i nakon toga se potpuno povukla sa scene. U međuvremenu je zarađivala pjevajući na kruzerima.

Maja je danas udata za muzičara Sinišu Cvetkovića Ludviga, sa kojim ima muzičku produkciju. Kao što možete da vidite, dosta se promijenila.

Who’s the boss?☝🏻👔💼🤨

A post shared by MAJA MARKOVIĆ (@majamarkovic9) on

Let’s go ,wknd💃🏽✌️🔥

A post shared by MAJA MARKOVIĆ (@majamarkovic9) on

Još zanimljivosti:

DA LI JE SE SJEĆATE? Ljubičasta kosa bila je njen zaštitni znak, a danas je ne biste prepoznali (FOTO)

Biljana Bosiljčić poznatija pod estradnim imenom Buba Miranović svoj prvi album snimila je 1987. godine, a danas ih ima preko 10.

Ona je prva dama koja je na estradi napravila toliku promjenu, da nije bilo osobe koja nije pričala o njoj. Osmelila se i ofarbala kosu u ljubičasto i na taj način stvorila lični brend.

Sa 19 godina uplovila je u bračne vode. Iz tog braka ima sina Filipa (27) i kćerku Kristinu (30), a mnogi kažu kako pjevačica izgleda poput starije sestre svoje kćerke.

Prije desetak godina povukla se iz aktivnog bavljenja muzikom, ali se dan danas pojavi u raznim programima i svaki put iznova oduševi svojim izgledom.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here