Koliko puta ste čuli da život piše romane i da je život splet raznih okolnosti.

Njena sudbina je najbolji primjer za to. Kejt FIšer nekada popularni model danas je daleko od te titule i to nije najgore.

Kada bismo stvarnost vratila dvadeset godina unazad mogli bismo vidjeti Kejt kao uspješnu manekenku na vrhuncu popularnosti. Svjesna je da je imala sve ali nije znala da to čuva. Bilo je riječ o popularnosti ili bogastvu koje je posjedovala.

– Gledam te stare fotografije i mislim se kako sam imala svet pod nogama, a nisam to ni znala. Nisam imala samopouzdanja. Nisam znala da me ljudi smatraju lepom. Koji gubitak vremena – zaključila je, danas 44-ogodišnja manekenka.

Više se ne zove Kejt promijenila ime nakon svog životnog pada. Danas je Cibora Malkah i jedva preživljava. Davne 1983 godine započela je vezu sa Džejmsom Parkerom koji je milijarder. Vjerili su se 3 godine poslije, a razveli se 1998. godine. Kada je potpisala papire imala je na svom računu mnogo novca i veliki posjed u Los Angelesu čija se vrijednost procjenjivala oko milion dolara. Umjesto da žiti od toga i uživa u stečenom ona je izgubila nekoliko miliona tako što je dala ljubavniku a on to iskoristio te pobjegao-

– Bilo me je toliko sram- tvrdi ova dama.

Onda se vratila u Australiju, zatvorila u četiri zida i tugovala. Živjela je u domu za beskućnike jer ni sa majkom nije u dobrim odnosima. Posle mnogo godina samoće, sada je pronašla novog dečka, ali njena materijalna situacija je i dalje na ivici egzistencije.

Smokin hot @ Milo

A post shared by Tziporah Malkah (@tziporahmalkahofficial) on

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here