Zbog obožavateljki koje su ga pratile u stopu, pjevač je tokom svoje bogate karijere imao i mnogo neprijatnosti. Jedna će mu ipak ostati u sjećanju za cijeli život, piše kurir.rs

Naime, Čolina vatrena obožavateljka je otišla toliko daleko da je njegovu suprugu Aleksandru, sa kojom ima dvije kćerke, Unu i Laru, napala nožem i posjekla je po licu.

Još se toga sjećam

Legendarni Čola nerado se sjeća ovog neprijatnog događaja koji se dogodio devedesetih godina na Banovom brdu.

– Mnogo toga sam prošao i doživio u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka moja obožavateljka i posjekla je po licu! Sandra se izmakla, ali ju je ona ipak malo zakačila. Srećom, nije bilo nekih većih posljedica. To je bilo davno, ali se i dan-danas toga sjećam. Moja žena drugih većih neprijatnosti nije imala, jer se ne eksponira, ona nije taj tip, a i ja smatram da žena i djeca treba da budu daleko od očiju javnosti – rekao je Čolić za jedan magazin.

On je objasnio i to da je u ovom slučaju sreća u nesreći bila ta što njegova zakonita supruga nije ljubomorna, pa se drama brzo završila.

Možda vas zanima:

‘JEDNOG DANA KĆERKE ĆE MI BITI ZAHVALNE’: Zdravko Čolić konačno progovorio o nasljednicama i supruzi o kojoj NIKADA ne govori javno!

Prije šesnaest godina rekao je sudbonosno “da” Aleksandri, koja mu je podarila nasljednice Unu i Laru, a sada je rešio da kaže više o njihovom odnosu i kako stvari funkcionišu u porodici slavnog pjevača.

– Teško je reći ko je stroži u našoj kući, da li moja supruga ili ja. Tata je slab, mama je jaka, a tata treba više da prati mamu. Mi smo taj period u kojem su moje kćerke zvali “ludim godinama”, samo je sada njima mnogo opuštenije i djeca su više zaštićena. Ograničenja moraju da postoje – započeo je Zdravko Čolić, koji je proljetos napunio 66 godina.

– Mora da se zna ko su roditelji. Ako sada postavite ispravnu granicu, jednog dana deca će vam biti zahvalna. Žena je uvijek stub kuće, tako je bilo nekad, tako je i sada. Žena može bolje da drži kuću nego muškarac, iako je on uglavnom taj koji zarađuje i odgovoran je za ekonomski prosperitet – dodao je Čola.

– Vaspitavanje djece i održavanje domaćinstva oduvijek je bilo na ženi. U našem domu majka je imala najvažniju riječ, tata je tu riječ poštovao. Radio je svoj posao, donosio platu, mama je bila domaćica. Nije zarađivala, ali je nosila teret kuće – kaže on.

Zdravko je otkrio da će za doček Nove godine biti sa porodicom, kako to najčešće biva u njegovom slučaju.

– Biću sa suprugom i djecom, uz brojne prijatelje koji žive u Sarajevu, gdje pjevam 31. decembra. Svi se radujemo toj noći – zaključuje najpoznatiji pjevač na ovim prostorima.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here