Pjevačica Lepa Brena nedavno je u svom dokumentarcu “Godine Slatkog greha” opisala kako su se ona i Boba zavoljeli, a da li vas je nekada zanimalo kako izgleda Bobina žena iz prvog braka?

Nime, Boba je u braku sa Zoricom Nakić dobio sina Filipa Živojinovića. Poslije njihovog razvoda svako je krenuo svojim putem. Boba se zaljubio u Lepu Brenu, a Zorica se ponovo udala i ima kćerku Ivu i sina Maria.

“Filip je momak od trideset godina i potpuno razumije celu situaciju. Imamo predivan odnos. Nikada u životu nisam željela da mu zamenim pravu majku. Ali, kroz život sam ga tretirala kao mog sina, a tako sam ga i nazivala. Uvijek sam bila njegov pravi prijatelj i on će sve shvatiti kada dobije svoju djecu”, ispričala je ranije Lepa Brena.

Posted by Zorica Nakic on Sonntag, 6. August 2017

Boba i Lepa Brena su ostali u odličnim odnosima sa Zoricom pa tako često zajedno provode praznike, a Filip redovno odlazi u Ameriku da posjeti majku, brata i sestru.

Posted by Zorica Nakic on Donnerstag, 19. Januar 2017

Možda vas zanima:

DA LI STE JE PREPOZNALI? Danas važi za jednu od najljepših žena na estradi, a ovako je izgledala sa 17 godina

Poznata pjevačica iza sebe ima dva braka, a trenutno je u trećem braku i čeka dijete. U mladosti je imala smeđu kosu, a danas, sa 37 godina ima plavu kosu.

Riječ je naravno o novosadskoj barbici Nataši Bekvalac.

Ona je fotografiju podijelila sa svojim pratiocima na Instagramu, a nastala je prije 20 godina.

Nataša ima kćerku Hanu iz braka sa Danilom Ikodinovićem, a nedavno je treći put izgovorila sudbonosno da, prenosi “Informer“…

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here