Kevinova sestrična Oona Chaplin je posebnu pozornost privukla ulogom u seriji ‘Igra prijestolja’ gdje je utjelovila Talisu Stark.

U sedmoj epizodi se skinula gola za ‘vruće scene’ se*sa

Legendarni glumac i komičar Charlie Chaplin umro je u 88. godini, a tijekom života je imao brojne afere. Ženio se četiri puta i imao 11-ero djece. Njegov sin Eugene Chaplin, inženjer snimanja, otac je Kevinu Chaplinu kojeg je ovaj tjedan modni dvojac Domenico Dolce (59) i Stefano Gabbana pozvao da otvori njihovu reviju na Milanskom tjednu mode.

– Mislim da bi djed bio ponosan na mene. Sve je odlično prošlo i jedva čekam iduću reviju. Svi su me zezali da ću po modnoj pisti hodati smiješno poput djeda – rekao je Kevin.

Maneken je nedavno diplomirao na Poslovnom fakultetu u Ženevi gdje je završio studij financija. S Modnim dvojcem talijanskog brenda Dolce & Gabbana ga je prošlog ljeta upoznala sestra, glumica Kiera. Dizajneri su se oduševili izgledom unuka slavnog Chaplina.

– Cijenim to što su me zvali i uvijek ću im se rado odazvati za suradnju. Osim toga, odlično sam se zabavio u Milanu, bilo je nezaboravno – kaže Kevin. Trenutno nema djevojku, a tvrdi kako mu paše ‘solirati’ zbog poslovnih obaveza.

Dizajner Gabbana je nakon revije rekao kako je Kevin skroman i jednostavan mladić kojeg je razveselila sitnica poput džempera iz njihove nove kolekcije kojeg su mu poklonili.

I think this is my stop….

A post shared by kevin chaplin (@kevinchaplin23) on

Kevinova sestra Kiera na malim je ekranima od 2004., a do sada je snimila devet manje zapaženih filmova. Pojavljivala se i u brojnim dokumentarcima o svom slavnom djedu.

Osim Kevina i Kiere, i njihova sestrična Oona Chaplin isto ide ‘djedovim stopama’. Glumačku karijeru gradi godinama, a posebnu je pozornost privukla ulogom u seriji ‘Igra prijestolja’ gdje je utjelovila Talisu Stark. U sedmoj epizodi treće sezone pokazala je sve atribute. Glumu je studirala na akademiji Gordonstoun.

Glumila je i u serijama ‘Taboo’, ‘The Crimson Field’, ‘The Hour’ i ostalima. Majka joj je glumica Geraldine Chaplin, jedna od osmero djece koju je Charlie dobio s glumicom Oonom O’Neill po kojoj je dobila ime.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here