Petra su godinama povezivali za raznim ljepoticama među kojima je bilo mnogo onih iz javnog života

Kada su u pitanju crnogorski sportisti veliki je broj onih koje su “kitili” titulama najzgodnijih. Međutim, onaj koji je najduže ponio istu jeste Petar Kapisoda, bivši rukometaš koji je godinama važio za ubjedljivo najboljeg frajera među sportistima, piše piplmetar.rs

Petra su godinama povezivali za raznim ljepoticama među kojima je bilo mnogo onih iz javnog života. Samo neke od njih su Marija Karan, Tijana Stajšić, voditeljka Dejana Rosuljaš …

Međutim, od porodične tragedije kada je njegov rođeni brat Filip ubio pjevačicu Kseniju Pajčin, pa zatim presudio i sebi, Petra smo vrlo rijetko viđali u medijima, a još manje smo čitali o njegovom privatnom životu.

Ono što se sada zna jeste da je on ipak ostao u svijetu sporta, a nalazi se na poziciji direktora muških reprezentativnih selekcija Rukometnog saveza Crne Gore.

Tokom svoje zavidne karijere Kapisoda je igrao za Lovćen, Crvenku, Zagreb, Crvenu zvezdu, Partizan, Bosnu Sarajevo i West HBC, a sa reprezentacijom Jugoslavije je osvojio bronzane medalje na Svjetskim prvenstvima 1999. u Egiptu i 2001. u Francuskoj.

Kapisoda se sada pojavio u spotu crnogorske pjevačice Andree Demirović, inače bivše supruge sadašnjeg dečka Milice Todorović, koreografa Miloša Paunovića.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here