Špekulisalo da će ova dama ostati bez ičega nakon smrti prebogatog supruga zbog potpisanog predbračnog ugovora, ali je muž ipak nije zaboravio i u testamentu joj ostavio čak pet miliona dolara. No, to nije sve…

Naime, još za njegovog života Hju Hefner je svojoj poslednjoj ženi Kristal Haris (31) namenio luksuznu violu u Holivudu koju je 2013. godine kupio za 5 miliona.

To je prostarana vila od čak 5.000 kvadrata, sa četiri spavaće sobe i četiri kupatila, a zgodna plavuša je prodaje za 7, 2 miliona dolara.

– Hju mi nedostaje svakog dana. On se tako puno smijao. Naučio me je šta su to ljubav i dobrota. Bio je plemenit prema svima, a vrata njegovog doma bila su otvorena za sve – ispričala je bivša Plejbojeva zečica.

Podsjetimo, ova manekenka razmijenila je bračne zavjete se osnivačem “Plejboja”, kada je on imao 86, a onda 26 godina. Njemu je to bio treći brak, a trajao je sve do njegove smrti.

Ova atraktivna dama bila je uz Hefnera sve do samog kraja, čak i kada je bio potpuno nemoćan i izgubljen. Pratila ga je na sve ljekarske preglede, a pritom se iz petnih žila trudila da mu uljepša posljednje momente i razveseli ga onda kada mu je teško. Čitava javnost je bila iznenađena, s obzirom da je većina bila ubijeđena da je Kristal u braku sa Hefnerom isključivo zbog finansijske koristi.

Podsjetimo, ovaj legendarni biznismen bio je prije Kristal u brakovima sa Mili Vilijams (91) i Kimberli Konrad (55) iz kojih ima četvoro dece, Njegovo bogatstvo procijenjeno je na 43 miliona dolara.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here